Tillbaka på jobbet

Min morfar sjöng alltid en lite strof när han drack kaffe…
Kaffetåren den bästa är, av alla jordiska drycker”
Inte ens min morfar hade alltid rätt 🙂

Det är så gott att vara tillbaka på jobbet! Jag antar att det kan låta som en lögn för vissa men jag har inget alls emot det. Bara en sådan sak som förmiddagskaffe i lugn och ro. Tio minuter för att bara fundera på kanske ingenting, Australien eller regn. Regn är ett vanlig samtalsämne känns det som just nu. Regn är vatten och vatten är bra för av vatten gör vi öl! Och Läsk! Och Tonic Water!
Det är inte bara det att jag trivs med att vara tillbaka i rutiner som gör att jag gillar att semestern är slut. Vi har så mycket roligt på gång på bryggeriet. Puben är givetvis en av de stora förändringarna men jag har även andra roliga saker att se fram emot. En ny läsk och en ny tonic är på gång. Kommer om tre, fyra veckor skulle jag tro. Julölen ska bryggas och hösten innebär högtryck på Julmusttillverkningen.
Sedan ska vi börja fundera på nästa års tillfälliga släpp. Två har jag nästan spikat men två stycken är kvar att bestämma. Ni får gärna komma med förslag på typer av öl ni vill se från oss. Tillfälligt släpp innebär att vi kan ta ut svängarna något från mittfåran av öl. Idéerna är många och det är nu det ska förverkligas.
Även när det gäller arbetsrutinerna kommer det att ske förändringar. Ökad försäljning innebär att vi måste ändra i lagret. Det är lite att fundera på, problem att lösa men jag vet att det finns lösningar så då är det roligt att jobba med det.
Inte minst är det skönt att semestern tar slut för hur skulle jag annars kunna börja längta efter nästa semester?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *