Privatimport

Namnet privatimport kanske låter märkligt men det är Systembolagets term för att beställa öl som inte finns i deras ordinarie sortiment. Det kan vara från en producent i ett annat land men inte nödvändigtvis även om namnet antyder det.

Det innebär dels att ni kan beställa vår öl till lite fler Systembolag än de som har oss på hyllan men framförallt att ni kan beställa våra olika tillfälliga bryggningar. Håll utkik här på hemsidan och på Facebook efter när vi gör specialbryggningar och ni kan få tag på riktigt unik öl!

Vilka Systembolag levererar vi till?

Som standard kan ni beställa till Falköping, Skara, Skövde, Tidaholm och Herrljunga. Men inget är hugget i sten så hör gärna av er och kolla med oss. Vid större volymer, t ex en hel låda, kan vi lättare utöka leveransradien. Eller om vi har hållit provningar i en ort tycker vi det är schysst att man kan få göra en privatimport dit ifall det är något man fick mersmak av.

Hur mycket behöver man köpa?

Vi har inga krav på antal flaskor. Ni kan köpa så lite som en flaska!

Så här fungerar det

 1. Beställning
  Längst ned på Systembolagets hemsida finns en länk, Beställa via privatimport. Om du inte har ett inloggningskonto behöver du skapa ett när du klickar på länken, annars är det bara att logga in. Fyll i Bryggeriaktiebolaget Nya Victoria både som leverantör och producent. Fyll sedan i information om drycken, här behöver du inte fylla i alla fält, det räcker med de obligatoriska. Och det är inte hela världen om det inte blir exakt rätt namn, bara vi förstår vilken öl ni menar. I nästa steg väljer ni vilket Systembolag ni vill beställa ölen till. Se ovan för vilka vi levererar till.
 2. Offertförfrågan
  Systembolaget skickar en förfrågan om offert till leverantören, det vill säga oss, som återkommer med information om tillgänglighet och pris.
 3. Bekräftelse
  Systembolaget kontaktar dig via e-post med offerten för att få en bekräftelse ifall du accepterar den. Gör du det lägger Systembolaget en beställning till oss.
 4. Leverans
  Vi skickar produkten till utvald Systembolagsbutik. Butiken meddelar er att varan finns i butik.