Nu är puben igång

Äntligen! Hurra! Jubel! Dubbeljubel faktiskt! Det är svårt att vara överentusiastisk när det gäller vår provsmakningspub. Semester till trots så har jag ärenden ner till bryggeriet lite nu och då. Jag kan inte låta bli att varje gång ta en sväng genom vår fina pub. Ett fantastiskt arbete som jag inte ska ha någon ära alls för utan den går till Mattias, Ulf, Susanne med flera. Däremot hänger det på mig och på er att förvalta deras arbete. Er del är kanske den lättaste, att komma och dricka öl. Mitt jobb består i att erbjuda trevliga möjligheter till detta.

Vi kommer att ha öppet på flera olika vis. Dels öppen pub då man kan komma, sitta ner, provsmaka lite öl och kanske ta ett smakprov till. Man kan komma lite när man vill medan puben är öppen. Vi kommer pröva både att man kan boka i förväg eller att man bara ska titta förbi.

Vi kommer även köra TEMA-kvällar, då får man prova öl under ledning av mig. Höstens första tema kommer bli humle och då provar vi våra humlefokuserade öl. Vi kommer prata om humlesorter, humletekniker, oxidation, förvaring och givetvis aromer.

Fyrvaktaren, Fyren, Sommar och No Coast. Våra fyra humligaste öl

Nya TEMA kommer vart efter, lageröl, mörka öl, bryggeriets (långa) historia berättad till 4 öl. En TEMA-kväll tar cirka 1,5 timme och vi provar alltså fyra öl.

Är man nyfiken på att få se hela bryggeriet så är det någon av våra Bryggerivisningar man ska komma på. Dels kan man välja bara visning. Då börjar vi med en pratstund i bryggpuben och pratar då om själva bryggeriet för att sedan prata om hur ölbryggning går till medan vi går runt i bryggeriet. Vill man så kan man välja till att sitta kvar i puben efteråt och en provsmakningsbricka.

Fast ni kommer inte att få se Sputniken utan vår supertoppmoderna Pontummaskin

Alla olika varianterna hittar ni på hemsidan där man även kan köpa biljetter. Under fliken Bryggeripub så hittar ni kalendern där alla bokade event är inlagda. Ni kan även kontakta oss och boka ett eget event.

Hjärtligt Välkomna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *