Event

Ölprovning

Vill ni ha ölprovning? Givetvis ordnar vi detta. Antingen med våra egna ölsorter eller med något annat intressant öltema. Vi gillar vår öl men vi gillar även andras öl och har inget emot att prata öl i stort och smått, lokalt eller globalt perspektiv. Det går att få ett allmänt lättillgängligt hållet tema eller något smalt nischat. Kom med egna förslag eller hör av er och få förslag av oss!
Av praktiska skäl kan vi inte tillhandahålla ölen direkt utan ni måste antingen ha provningen på en restaurang eller hämta ut ölen på Systembolaget.

Visning av bryggeriet

Vi tar emot förbokade grupper för visning av bryggeriet. Visningen tar cirka en timma och vi startar med bland annat att berätta om bryggeriet uppkomst, visioner samt värderingar. Därefter får ni en genomgång av hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna.

Öl med specialgjord etikett

Vi erbjuder möjligget för er att få öl med specialgjord etikett. Vi erbjuder riktigt bra öl som ni kan sätta er egen etikett på. Perfekt till kickoffen, mässan, firmafesten eller som “husets öl” – En egen öl gör alltid succé. Välj någon ur vårt standardsortiment, 33 cl flaska.

Kontakta oss för mer information och kostnadsförslag.